Haha..

Haha...
sitter i sommarstugan nu och chillar! (y) Hade lite kuligt med neave också. c: 
Ellen kanske ska komma hit till mig och vi sover kanske då i gäststugan, och stannar isåfall kanske 2 nätter, men vi harinte bestämt än, men ifall det blir så, så blir det kuligt! :D men tog tyvärr inte med kameran :s Ångrar det ganska mycket faktiskt... :( Hoppas ni får en bra daag

Never forget... 

Fixat naglarna

Testade två olika nageldesigner, eller kom på två olika. Vad tycker ni? :) Vilket var finast? Smailisarna blev lite kladdiga, för gjorde det ganska snabbt hehe..
Förlåt förresten för dålig bloggning! Har varit på Bullerby cup, det var helt amazing! Vi kom 7 av 44 lag, sjuuuukt bra! OCh vad kul vi hade!

-

 
 

Godmorgon! :)

 
min supercoola tröja!
 

Hejhej och godmorgon! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men tröjan på bilden köpte jag när jag var i Göteborg, är supernöjd med den! :) Ha en bra dag, slänger nog in några mer inlägg idag! 
/petronella

OM DU GLÖMT BORT MIG

 
skulle inte förvåna mig om du hade det, så såhär ser jag ut ehe.
/petronella

We are young

 
Jag vet att jag ser trött ut... Jag var inte alls trött.

Har inget att blogga om, men lägger ut många bilder ikväll och så, kommer kanske på nåt.
/petronella
 
 

TILLBAKA


Hej, det var ett tag sen sist! Har inte bloggat på hela sommarlovet trorjag?! Sjukt...men har inte haft tid, typ. Har varit i Göteborg i en vecka nu, varit grymt men saknat hemmet också. & Wilma som jag typ inte träffat på 4 veckor! Men nu är jag här igeeen. Och nu ska jag börja blogga! Eller iallafall försöka.... Vädret har ju inte varit jättebra nu i början på sommarlovet, men på torsdag på morgonen drar jag på fotbollscup och kommer hem på söndag trorjag! Ska ladda in alla bilder jag tagit under sommarlovet senare ikväll! See ya!
/petronella

Handlat...

detta handlade jag på resan! :D Supernöjd där med!

Croatia♥

Alla de här bilderna var från Pula,där var vi längst, och det var mitt favoritställe! (Vi testade också trampbåtar här, det var första gången och var as kul! PÅ trampbåten fanns det en rutschkana man kunde åka ner i vattnet, och det var suuuperkul!)  Det var supermysigt och fint, och det var 29-30 grader i havet, och vattnet var illblått :D Men tyvärr syntes det inte lika väl på bilderna...
 
 
Detta var som en by nästan, även fast det låg mitt i centrum. Folk bodde jättefattigt som ni ser på bilderna, och det var lite häftigt och se hur andra bodde, men de hängde tvätten vid sina fönster, sedan när det torkat drog dom in det till sitt lilla hus. Och vildkatter låg inkrypta i hörnor, och jag ville bara ta upp de och ge de mat o gosa med dom, men man vet ju inte om det har någon sjukdom! 
Detta var också i de mysiga centrum! Det var masa olika som klädde ut sig till massa häftiga saker. men tyvärr blev gubben som hade klätt ut sig till guld ganska suddig, för vi hade ganska bråttom, såå jag hann inte ta om bilden. 
Men, detta var nog den bästa resa jag varit med om, det var så häftigt! Fast detta var ju bara Kroatien, bilderna jag visat nu. Visar nog de andra länderna lite senare! 

Hej,

snart kommer bilder från the CROATIAAAA

Drar in till staden

Regnregnregn..
Nu drar jag in till stan och träffar Linn!♥ Såhär ser jag ut. hoppas ni får en toppendag.
Anledningen till att jag lägger in mycket mobilbilder är för att jag håller på med bilderna från resan, så måste bli klar med det innan jag börjar ta kort med kameran igen!

Oboý

Mobilbilder
Just nu sitter jag och dricker oboy ur min fina jb mugg♥ blir inte mer inlägg nu på ett tag, hehe! 
HADET!

Bio och stan

Tjenare! 
Imorgon drar jag till stan och träffar Linn! ♥
Vi ska gå på stan och sedan kolla på bio, cockpit får det bli, den verkar rolig ;) 
Bloggar kanske något mer imorgon... får se. Kommer hem ganska sent tror jag! TJOTJO

Ni är bra ni ♥

Haha fin bild måste jag säga... 

Tyvärr kunde inte ROnja vara med när vi tog den bilden :( 
Men hursomhelst, vad kul vi hade! Det var för två veckor sen... men har inget o skriva om så, haha.
Nu ska vi åka o hälsa på några, o jag ska få träffa min nya kusin :D
HA DET!
 

Dagens

 
 
 
 
Blev web cam för min kamera är urladdad!! Ska ladda den nu på en gång. 
Outfit: Linne, H&M som jag köpte i Tyskland, skinnbyxor, ginatricot! 

Österrike

Vi åkte ju Danmark, Tyskland, Österrike, Slovenien och sedan Kroatien. Men jag börjar i en liten annan ordning, haha... här är bilder från Österrike, På alper! Visst är de häftiga! OM man tittar noga ser man snö :) 
Och det är moln som är överst! ;) Jag har haft en jätte bra resa, fortsätter sedan med nästa land, men det blir inte just nu! Ha det så bra sålänge. 

drar till Ugglapp i mon ! :D

 
hej hej
Nu är allt packat och färdigt för semestern till Ugglapp! - woho!!! ska bli riktigt gött ;)
Fast på Nyheterna sa dem att det skulle bli dåligt väder HELA veckan! så typiskt! så det blir nog inget bad, men man kan ju göra andra saker. Ullared och Hamstad ligger rätt nära så vi kommer nog att åka dit någon gång under veckan ;D  
 bye bye!

Det jag fick♥

 
glömde att ta med en bikini och två hundra kronor på bilden, haha.. x) 
DET JAG FICK: Två bikinis, Skinnbyxor från gina(ÄNTLIGEN♥♥) En fin tröja från gina av johanna :D, pengar, parfym, ett colllage johanna gjort. ett halsband, ett armband, nagelpensel, tre nagellack, justins  nya skiva believe♥ och av nellan fick jag en poster på en hund som hade tungan på nosen och så stod det TRY THIS, haha, den var rolig! :D och en ram där jag ska sätta en bild på Simbis! Tack så mycket Nellan♥ Och av Tilda fick jag presentkort på Tilda, tack Tildut, jättebra! :D♥

OCH DET TYP BÄSTA, PRESENTKORT PÅ ARKENZOO för att köpa två vandrande pinnar, hihiihih♥ alla tycker det är bara som en pinne som går och är helt tråkiga.. men nej, faktiskt inte! Tänk en hamster som sover på dagarna... :/ Vandrande pinnar kan faktiskt dansa! ;) Det blir bra. Men tips på namn tack!??!?! En ska iallafall heta Putte-Fia som den förra gjorde♥ Eftersom det är både en tjej o kille på samma gång... haha lustigt! ;) Bloggar inte på två veckor nu då. BIlder kommer när jag kommer hem. Ha det så bra here in sweden! Kramar

RSS 2.0