Det jag fick♥

 
glömde att ta med en bikini och två hundra kronor på bilden, haha.. x) 
DET JAG FICK: Två bikinis, Skinnbyxor från gina(ÄNTLIGEN♥♥) En fin tröja från gina av johanna :D, pengar, parfym, ett colllage johanna gjort. ett halsband, ett armband, nagelpensel, tre nagellack, justins  nya skiva believe♥ och av nellan fick jag en poster på en hund som hade tungan på nosen och så stod det TRY THIS, haha, den var rolig! :D och en ram där jag ska sätta en bild på Simbis! Tack så mycket Nellan♥ Och av Tilda fick jag presentkort på Tilda, tack Tildut, jättebra! :D♥

OCH DET TYP BÄSTA, PRESENTKORT PÅ ARKENZOO för att köpa två vandrande pinnar, hihiihih♥ alla tycker det är bara som en pinne som går och är helt tråkiga.. men nej, faktiskt inte! Tänk en hamster som sover på dagarna... :/ Vandrande pinnar kan faktiskt dansa! ;) Det blir bra. Men tips på namn tack!??!?! En ska iallafall heta Putte-Fia som den förra gjorde♥ Eftersom det är både en tjej o kille på samma gång... haha lustigt! ;) Bloggar inte på två veckor nu då. BIlder kommer när jag kommer hem. Ha det så bra here in sweden! Kramar

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA WILMUT!! ♥♥♥

GRATTIS! IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA WILMA 12 ÅR!! ♥♥ Och i natt åker hon till Kroatien.. Avundsjuk. Få väl klara mig här hemma. Fast inte länge till i veckan måste jag göra check lista typ 3 st? Sen ska jag nog kanske sova över med nellan, sen till helgen åker vi till sommarstugan och är där hela veckan WIHOO! Fina vänner ♥♥♥ Sen efter det blir det GOTHIA!! Liseberg och shopping och allt, bäst! Sen efter det Bullerby! Idag har jag och nellan varit iväg, sen typ efter det åkte jag på resturang farmor fyller år, jätte gott fast blev sjukt mätt. Vi åt där min syster jobbar. Mums! Ha det gött! Och om ni inte vet det så bloggar inte wilma på 2 hela veckor.. ÄLSKAR DIG WILMA!! ♥♥ Hejdå
 
 
 
 

Freddy och Ellen

 
satt och kollade igenom gamla bilder och hittade dom här:
Den vita hästen är min och den bruna är mammas ;P är dem inte hur söta som helst?
wow! Att Ellen hade en mörk sida visste nog ingen! haha :D
 

hejhej :D

hejsan ;)
förlåt för att jag inte ha bloggat på länge, har varit lite mycket hemma, först åkte jag till ölnad med Ellen - där hade dem ingen dator, sen när jag kom hem krabbade internet! :o så har inte kunnat blogga fören nu.
Igår var jag iallafall på simhallen me gabbe :P och idag har jag varit på en marknad och fikat med mina kusiner. Nu ska åka och bada ;)
bye bye (Y)
ps, bilden är tagen på skolavslutningen. killen brevid mig är min brorsa Isac. (vet att det ser ut som jag inte har några kläder- men det har jag! Det var bara solen som lös på mig)  
 

Grym dag

Dagen har varit väldigt grym. Började att vi kom tilll cupen eller fotbollen vid typ klockan halv 12, vi stannade tills halv 5 typ. Först träffade jag nellan, vi kollade på lite matcher och lite så. Sen träffade vi en annan tjej i vårt lag, sen typ var hon med flera killar så va vi med dom, fast vi känner ju dom sen innan liksom. Finaaa underbara vänner♥♥ Mycket skratt och glädje. Haha. Imorgon ska jag och nellan dit imorgon, tror vi. Ska fortsätta käka på min choklad, så jäkla god. Saknar inte skolan ett minsta? LIVET♥♥ Ha det gött!
 

Justin Bieber affisch...

Hejsansvejsan!
Igår så skrev jag ut "affischer" på justin! letade upp på google, och skrev ut med fotopapper! :) 
Den andra där blev inte så bra... för det var den vi gjorde först. Men nu vet jag iallafall hur man gör! :) 
Ska göra en fotovägg förresten! Med såna här normalstora foton! Idag ska jag städa mitt rum, sen ska jag börja lite smått med det.
Igår var jag hos Ellen, där var också Nellan och Tilda! Jag fick presenter av nellan och Tilda :D Visar imorgon, när jag visar det andra jag fick! Eftersom jag fyller ju faktiskt år imorgon...
 

Torsdag 28 juni

 
Bild sen förra bloggen. Torsdag den 28 juni idag då, bara 2 dagar kvar till wilmas födelsedag!♥ Sen drar wilma till kroatien, såklart lite fuskigt.. men i jul drar ju jag till spanien! Så det blir gött LÄNGTAR SOM EN GALNING! Sen drar jag snart till sommarstugan, och bosätter mig där, sen GÖTEBORG MED NELLAN♥♥♥ Vi ska bo i samma camping hus i en hel vecka, vara tillsammans hela tiden, sen liseberg, shopping bland annat, och vet ni vad jag ska fixa tills dess? Det är typ 4 veckor kvar typ.. EN SYSTEMKAMRAAAA!!!!!!! Så nellan och jag slipper fota bara med våra mobiler, så kan vi fota på liseberg, vi kan ta en foto runda på den campingen vi bor på och när vi badar och var vi shoppar och allt så. YES! Idag ska jag träna fotboll tror jag. Sen i måndags fyllde pappa år. Och igår var jag hos farmor, vi gick en runda på stan fick med mig lite tröjor hem, sen spelade vi minigolf riktigt roligt! På lördag ska det vara någon cup? Vi ska inte spela, men hjälpa till typ. Sen på lördag farmor fyller år snart, ska vi ut och äta förrätt varmrätt och efterrätt och lite så, så det blir mys! Ha det gött.

Sorrysorry!

Har varit sjuk ett tag, så har inte kunnat blogga! Sorry for that.

Snart Kroatien! Så himla skönt! Så fyller jag ju år på Lördag med! :) Tror jag ska va med Tove imorgon! ;) Blir kul! 
Nu ska jag kolla på Top model (y) Och vad är det  med vädret egentligen? Regn regn regn... När ska det bli sommar? Seriöst, det är snart Juli. 

Hemma-Instagram-Bloggpaus

Instagram: Följ gärna mig på instagram. Heter: Tildaaaaaa
Nu har jag kommit hem från sommarstugan, kom i torsdags ju. Har varit en hel grym helg! Med fin fina kompisar, shopping, sena kvällar, mys, och allt! ♥ Vi ska dit på helger fram över men det jag ser fram i mot mest är absolut vecka 28, vi ska va där hela veckan då WIHO! Fick med mig ett par nya converse, blev inte svarta låga utan gråa riktigt snygga. Är väldigt trött nu, efter många sena kvällar så ikväll blir det tidig sänddags. Ja sen har jag tänk lite med, jag tror jag tar en bloggpaus har inget att skriva om, hinner inte, orkar inte, trött, tråkigt, och så, tar väl det i några dagar typ kanske slänger in något inlägg någon gång under dom dagarna. Börjar när jag känner att jag har något kul och skriva om. För nu känns det som att jag bara sitter och skriver åt vinden. Men nu vet ni läget. HA DE GÖTT!
 
 

Åker till sommarstugan nu!!


 

Hay hay

Sitter i soffan och käkar godis med brorsan och min kusin ;) i mon ska jag till öland med världens bästa Elllen och sen åka och kolla på en söt lite hundvalp <<Några bra namn förslag?
Hoppas ni alla få en lika underbar midsommar som jag får :D

Tjabba tjena


As long as you love me

 
Hejhej! Idag gick jag på en liten fotorunda! :)
 
 
 
 
 
 
Visar nog mer sen! :p
 

Ny kompis i hagen

 Igår fölade Camelia, ett stoföl som är som en liten gummiboll! Pigg och glad! Glad midsommar  :)
 
 
 

Hejsanhoppsan

Bild sen vi fotade till vår design. 
Hejsvejs! Tror nog det snart är dags för ny header och så...! Men det blir nog tyvärr inte förens efter sommarlovet, tror inte alla kan träffas, iallafall inte jag, som ska till Kroatien om 10 dagar. 
Vi får se, men annars bllir det säkert efter sommarlovet!♥ Nu är jag i en av sommarstugorna, här har vi det mysigt och ska snart äta mat. Vet inte om jag ska ta ett dopp. Vi har ju sjön "på tomten som man kanske kan säga... :P Jag fyller även år om nio dagar! Spännande, spännande. Hoppas ni fortsätter med ett bra sommarlov!
Ps, Älskar blogg.se´s nya saker, så mycket bättre!
 
 

21 JUNI

 
Godmorgon! Idag är det 21 juni då, inte många dagar kvar till wilmas födelsedag! ♥ Nu när jag loggade in på blogg.se har dom gjort om allt helt, känner knappt igen det, men det är fint och bra man kan ladda upp flera bilder fort och samtidigt, och det går väldigt snabbt så det känns helt okej detta. Idag om några timmar drar jag mig till sommarstugan, mycket roligt! Kommer inte bli något bloggande för mig förens på söndag typ. Ha det så bra så länge! Kram

Hejsan!

 
gammal bild från när vi intervjuade linköpings damlag nån gång för ett tag sen....
 

Hejhej! Skypar med Tilda nu, vi försöker lära oss lite om det nya blogg.se. Det verkar ju bra, men lite ovant nu. :)  Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra! :D

Redo!


Bild sen igår. Fotograf: Wilma

Är sjukt taggad och redo nu för midsommarafton och alla dom dagarna, vi drar till sommarstugan imorgon sen stannar vi tills på söndag. Började packa igår är typ nästan klar och det blev både mycket kläder och allt. Haha. Ska dra ut och sommarjobba idag med. Ha det bra. ♥


MOBILBILDERKOLLAGE från senaste två dagarna!

grejor jag gjort, och grejor jag köpt!

Nytt

   


Lite nytt shortsen är nya från i lördags, lika så fotbollsskorna och nattlinnet och nattshortsen, sen köpte jag ett par spets svarta shorts med, sen idag gick jag på stan med wilma, hittade dom byxorna över, sjukt snygga och sköna var rea 199 kr igenligen 399 kr, sen ska man ha dom uppvikta. Har sommarjobbat idag med snart får jag mina 1000 kr, ska börja packa idag med till sommarstugan åker på torsdag och stannar tills på söndag, blir nog ingen bloggning då. Ska köpa min efterlängtade converse på torsdag med. Ha det bra! kram


Hey!

mina nya fotbollsskor :)

hej! :D Kom typ nyss hem från stan, har hittat lite nya saker! :D Nya fotbollsskor, nagellack, vattenflaska, justin biebers skiva Believe, present till wilma och några saker till. :)

Sommarsaker jag vill ha

Förlåt för lite suddiga bilder och fult kollage.
Men detta är saker jag nog kommer köpa under sommaren! Lite i taget.
Idag är en vilodag och träningen sedan kväll, även om jag är jätteförkyld och det är nog inte är så bra...
Men det är iallafall så himla skönt med sommarlov! 
kram

Hej

Hej hej
Satt och kollade på gamla bilder från typ förra året och hittade den här sötnosen! Det är min c-ponny Freddy <3
Hinner inte skriva mer nu för jag ska med halv tre bussen in till stan :D
Så grymt skönt med sommarlov!
Hej då


Ellen ställde upp som modell!♥

|Canon EOS1000d|Modell: Ellen|Fotograf:Jag|
Det var superkul och vi blev riktigt nöjda med bilderna! Vi ska ju sova över idag.
Så nu ska vi titta på film o äta pizza (y) Vi ska titta på tre filmer så vi 'är nog uppe till tolv halv ett!
Ha en bra Sööööndag
Peace out!

Ni är bäst!

Minnen för livet! Bilderna är tagna för ett år sen typ, allså förra året. Dom flesta när vi sov över. Vi gör nog desnart igen så då får ni mer bilder. Hade inga bilder på tove. Kom hem från sommarstugan för ett tag sen, shoppade igår köpte ett par nya fotbollsskor som igenligen kostar 3999 kr men det var väldigt mycket rea så dom kostade bara 499 kr sen fick jag med mig 2 par shorts, ett par jeans shorts och ett var spets shorts. Sen body lotion och nattlinne till Bulleby. Riktigt nöjd! Vi ska åka ner där på torsdag igen, vi ska fira midsommar där så då har mamma lovat mig ett par svarta låga converse wihoo! Ska nog ta kort och lägga in bilder sen. Dunkar lite musik nu. Ha en bra söndag! BYE

Hej hopp

hay hay :D
har städat mitt rum idag, vilket tog typ 2 timmar! men nu är det rent och fint igen! ;)
Satt och kollade i gamla Julia tidningar och såg ett jätte roligt skämt:

En pojke som hette Carl hade börjat förskolan och fick lära sig en läxa av fröken.
- Carl, jag vill att du lär dig dem fyra första bokstäverna i alfabetet tills i morgon!
- Ja, det ska jag göra fröken!
Carl hade lovat fröken men han visste inte  vad alfabetet var, så han tänke att han kunde fråga sin mamma om den första bokstaven. Mamman satt i telefonen när Carl kom och frågade:
- mamma, vad är den första bokstaven i alfabetet?
Just då blev mamman arg på personen i telefonenoch svarade:
- håll käft!
sen gick Carl vidare till sin pappa som satt och kolalde på fotbolls-vm.
- pappa, vad är den andra bokstaven i alafanbetet?
Just då gjorde pappas favorit lag mål, så han ropade:
- Jaaaaaaa!
sen gick Carl till sin storasyster som satt och lyssnade på radion. 
- Syrran, vad heter den tredje bokstaven i alafabetet?
precis då började dem spela Michael Jackson, så då skrek syrran:
Michael Jackson!!!
sist gick Carl till sin lillebror och frågade:
- lillebror, vad är den fjärde bokstaven i alfabetet?
lillebrorn satt och lekte med sin leksaksbil så då sa han:
- i en brumbrum-bil, i en brumbrum-bil!
nästa dag frågade fröken:
- Carl vilka det fyra första bokstäverna var i alfabetet?
- håll käft!
då sa fröken:
- nej du Carl så säger man inte, nu får du gå till rektorn!
Då sa Carl:
- jaaaaaa!
Då sa fröken:
- vem tror du att du är?
då sa Carl:
- Michael Jackson!
Med en arg blick frågade fröken:
- hur ska du ta dig ut ur den här knipan?
Då svarade Carl:
- i min brumbrum-bil, i min brumbrum-bil!

haha!!!!


SOMMARLOV!

suddig ful spegelbild... sorry!
Så såg jag iallafall ut på skolasvlutningen!
Förlåt för jag inte bloggat, har inte hunnit.
ALLTSÅ JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR SOMMARLOV!!! sjukt skönt iallafall.
Här kommer bilderna från "efterfirandet"
Jag gjorde ett fint fruktfat och tog några till spegelbilder med min kusin, hihi! 
Vi åker iaallafall till kroatien om två veckor med husbilen. och jag fyller år om tretton dagar! SPÄNNANDE...
Nu drar jag till stan med Ellen och Ronja! Byeee

Hej!

Hej! Igår var jag med Ronja, fotade henne och lite så! ♣ Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle egentligen varit match idag, men den blev inställd! ):

Godmorgon! :D

Godmorgon! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. :) Imorgon tidigt på morgonen så ska jag på match, så ingen bloggning då!

Hejsan :D

världens bästa klass, även fast ni kan vara grymt irrierande ibland! <3

Hejförlåtfördensuperdåligauppdateringendenskablibättrejaglovar!

Sommarlov nudå! Känns härligt, men ändå lite tråkigt, 4 bort från klassen. :( Vår magister och sen 3 elever! Checkar lite fotboll just nu, snart Sverige-England! <3 :D

Taylor Lautner


Sitter och dreglar över Taylors magrutor, han måste nog vara jordens snyggaste kille ;)


SOMMARLOOOV!


äntligen sommarloooooov!!!!!!!!


nu har vi soooommarlooooov!!! fy fan va kul ;)
Är hos mormor och morfar och käkar tåra :D  MUUUMS!
Igår när gabbe och jag var på bio så såg vi Ulrik Munther! seriöst! Jag svär att han log mot mig <<<3


SOMMARLOV


Äntligen sommarlov. Känns så sjukt GÖTT! Efter allt som har hänt.. Kommer sakna världens bästa klass, det värsta är att 3 st ska flytta.. 15- till 12.. Känns jobbigt. Sen ska världens bästa lärare jan också sluta eller gå i pension.. han var helt grym! Vi ska få en ny lärare i typ allt. Kommer kännas konstigt men det får gå. Sommarlovet kommer bli grymt, Gothia cup, i göteborg shoppa liseberg, vara med nellan i en vecka. Sen spela fotboll i Vimmerby, sen sommarstugan och en massa mer. KÄNNS BARA SÅ GÖTT! Sen får man ju börja tagga 6 sen med.. Men det får dröja. Ha en bra sommarlov nu! Dålig uppdatering nu med.. Kommer knappt blogga nu mitt i sommaren. kram


soooommarlooov

hej hej
Igår gick jag och gabbe på bio, bion slutade med att jag var begravd med popcorn :D
idag är det skolavslutning ;)


Tisdag 12 juni



Inte långt nu till sommarlovet! 2 DAGAR!!!!!! OMG!!! Har fixat allt nu till skolavslutningen, kommer ta kort och lägga in på fredag hur min outfit ser ut. Idag i skolan har väl allt rullat på nästan som vanligt, vi träffade vår nya lärare, som vi ska ha i 6, sen hade vi teknik tävling, jag wilma och otto gjorde en bondgård men vann inte. Sen städade vi klassrummet lite fast allt ska städas mer på torsdag. Min bänk är nästan tom nu haha. Imorgon ska vi ha brännbollstunering, önskar mig lycka till. Har funderat på undersommarlovet om jag ska färga mitt hår brunt. Som ni ser på bilden över, har jag ju blont men färgat underhåret brunt. Få se.. Vad tycker ni? Just nu lyssnar jag på musik, nellan skulle på student så blir nog inte något bloggande från hennes sida, hennes kusiner gick ut, sen wilma och tove och några andra skulle på gabbes fest dom skulle bowla typ, men jag kunde inte vara med min syrra skulle träna och jag skulle fixa det sista till skolavslutningen. Vet inte redigt om jag ville vara med heller.. Match på torsdag med. Vinna! Sen åker jag till sommarstugan i helgen. Kram


Fotbollsmatch

Mobilbilder från i Söndags, eller var det Lördag? Haha...
Iallafall! Först var vi på Eriks match, sedan åkte jag med min kusin och hennes pappa till A-lags matchen!
De förlorade tyvärr med 1-0... :( Idag har det varit en vanlig dag!;) Vi flyttade också ut en soffa vi haft i klassrummet som skulle till tippen, så här slutade det:

Ridläger

hay :D
i helgen var jag på ridläger!!!! jag fick en otrolig häst, hon hette X- mintha.
Mamma och jag frågade om hon var till salu eller om vi fick hyra hennen men det var en annan tjej som hade väntat i 2 år för att få låna henne i ett halvår :/ men nästa år kanske jag kan låna henne, vi få hålla alla våra tummar!
idag ´ska jag till tandläkaren och få gummiband till min tandställning, så att jag inte kan tugga :O


Hejhej!

Godmorgon! Lyssnar på musik just nu, har ätit frukost och så med! :) Idag fram till matchen vet jag inte vad jag ska göra, ska packa väskan och så. Det är ju 5 dagar kvar till sommarlovet! :) Vi börjar 6:an, ny lärare, och tre stycken i vår klass ska flytta! :( Har inget mer att skriva.

Hej!

sitter hos kusinen nu, vi ska checka någon film nu trorja! ;) taggar redan för matchen imorgon, måste vinna! Fast vi kör med bara en avbytare, haha det var inte så många som kunde, men blir sjukt kul att få spela hela matchen igen, som förra helgen! :D ha de götttt!
/petronella


Nytt- Ullared- Grand

 












Ullared: Tre första tröjorna- Vit, Rosa, Svart. Hårspännen 2 ringar, armband, tofsar och lite så, vristskydd för foten när jag spelar fotboll, sen 2 packet tunna tights 5 par svarta och 5 par som gör att man får brunare hy, ett par nya tränings shorts i umbro, ett nytt iphone skal i 3D, Tre stycken flaskor till håret, värmeskydd ena till både lockigt och platt, andra till bara lockigt, och en till till glans och lukta gott i håret. Sen på grand idag hittade jag dom två sakerna längst ner, dom korta tightsen 59 kr, på cubus- snyggt till lite kortare klänningar, sen en väst på gina 249 kr. Riktigt nöjd med hela veckans shopping! Sen köpte jag ett par benskydd idag med, ska köpa ett par nya fotbollsskor också. Nellan hittade en tröja på gina. Ha en bra lördag!


Hejsan


Shopping snart!

Har ingen bild så det får ni stå ut med. Japp ska åka till grand och shoppa snart, vi ska nog vara där när dom öppnar ska köpa nya fotbollsskor och benskydd så, men inte idag. Ska in på gina och så bland annat. Kram


Fest!♥


Bild från Kanariörna.
Längtar tillbaka, men som du är åker vi till julen igen. Vi går 4 dagar i skolan till helt sjukt.. Måndag är allt som vanligt. På tisdag ska våran nya lärare komma på besök, sen ska vi städa. Onsdag brännbollstunering, och torsdag ska allt vara klart sen SOMMARLOV!!!♥ Helg nu åh vad skönt! Härlig lördagsmorgon. Igår var jag då på fest, med nellan, wilma, otto, och filip. Festen typ spårade ur och var så sjukt rolig. Alla hade typ damp till sist haha. Super! Idag ska jag inte göra så mycket.. CHILLA♥ Sen på söndag blir det fotbollsmatch vinna! Ska nog snacka lite med nellan på skype nu, kram


Färdig

Nu är jag klar! :D Vi åker snart mot Otto. BYE!

...


Simba


Hello!

Hejhej! :D Skypar med André, Tilda och Wilma nu. :) Ikväll blir det träning! På hemkunskapen så åt vi lite hemmagjord glass och så, det är sista hemkunskapen. ): Hejdå!

Dagens outfit,


Nytt skal


Ronja kommer snart

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering! Ska vara med Ronja idag, hon kom precis nu! :) Så har inget mer att skriva!
Byebyee

Halloj

hej hopp
Jau, då har man prutat förförsta gången. Hittade en ny ridväst på Blocket som korstade "50" kronor, men det visade sig att den korstade 400 kr i stället!! så då fick jag typ ringa till den utländska Kvinnan/tanten hundra gånger, fy fan vad pinsamt! asså jag är helt säker på att tanen tror att jag är helt dum i huvet! haha ;)


Godmorgon! :)

Hejhej! Sverige vann ju igår med 2-1! :D Så det var bra. Idag ska jag kolla på när marica spelar match och så, annars vet jag inte. :)

Hey!

ska försöka fixa lite färska bilder...så nej det är inte snö här nu, haha.

Hejhej! Har precis duschat och så, nu ska jag bara ta det lugnt, efter allt slit idag med fotbollen, haha! :D Finns typ inget bra på tven nu, går nog ut en sväng. Hahah lät som en gammal tant.

Tisdag!



Tisdag idag då! Idag hade vi fotbollstunering i skolan som Nellan berättade. Mitt lag kom trea i våran grupp vi spelade mycket bra. Förlorade en spelade två lika. Jag och en till som heter Fabian gjorde alla målen. Jag gjorde väl typ 5 av målen ungefär så det var bra. Imorgon är det sveriges nationaldag skönt och vara lediga gött! Sen kör vi torsdag fredag i skolan bara, sen några dagar nästa vecka. Asså tänk om mindre än en vecka är det sommarlov! Kan knappt tror det. Har planerat så mycket så det inte finns. Ska bli gött! Sen börjar man 6 sen med. Ska få ny lärare och allt.. Ska försöka uppdatera lite mer. Ha en bra tisdag! Kram


FOOOTBOLL

Hej! :) Ikväll ska jag kolla på den sista träningsmatchen för Sverige i EM! De möter Serbien de måste ju vinna! :D Alla snackar om Zlatan hela tiden, är inte hans största fan precis, men han är ju helt okej! :) Har hört med att han ska bli såld. Från Milan då. Undra vilken klubb som köper honom nudå! :) Mina "fotbollsidoler" är Messi och Ronaldo. Fast jag hejar klart på Barca! :) Förra året så var jag i Barcelona och kollade på fotboll med familjen. Men gud vad tråkigt det borde va för alla fotbollshatare att läsa detta? :( Ska snacka om....eh, jag vet inte. :( Imorgon ska jag kolla på när Marica spelar fotboll och så. jag har ju bloggat supermycket om fotboll innan.... så det gör inget. :D Ska kolla på halvåtta hos mig med. :D

Dåååålig uppdatering


goe homeee

Tänkte bara säga att vi var påväg hem nu. Hörde att det var dåligt vader henma, vill stanna i ronneby!!! Precis när vi åkte var det super väder... match sen! :D då vet ni! Kram

Godmorgon alla morgonpigga!


Lördag

    

Hinner knappt inte vänta tills domma skorna är mina. Som ni kanske vet är jag helt galen i converse. Tror att några av dom paren här uppe ska jag ha i låga med. Har massor med olika färger men typ domma är dom ända jag inte har ska köpa. Eller inte jag för mina egna pengar men.. Haha ska dra ner och kolla på mästarnas mästare nu! Idag har jag städat hela mitt rum tog lite mer än 4 timmar men fint blev det. Ha en bra lördagskväll!



Tjenare!

bildbrist...

Tjenare! Förlåt för dålig bloggning. Har bildbrist med...haha. :) Igår så var några från pappas jobb här och så, så därför bloggade jag inte. Och idag på morgonen åkte jag till min sommarstuga och var på marknad! :D Kom nyss hem. Fast hittade inget på marknaden, haha. Ikväll ska jag checka lite Mästarnas Mästare och sen Kvällen är din, Eric Saade ska va med där, så det blir grymt!

Tjo :D

Halloj
Idag ska jag på en Amrikanskt bröllop, så då är det lång klänning som gäller. Jag har precis fixat mitt hår, och blev faktiskt rätt nöjd med det.  På hotellet vi ska bo på finns det pool!!! - Yeah!
Jag hinner nog inte blogga något mer idag ;)

haha, vilken tur att Anton vann årets Let`s dance!! <<<3
Ha en rolig Lördag :D

// tove


Helg! Kalas-Grattis världens bästa syster♥


Wihoo fredag och det betyder helg!
Idag fyller världens bästa syster 14 år och blir fjortis, släkten kommer snart ska gå och fixa mig lite nu. Dagen idag har varit som vanligt. Ha en bra fredag! Kram


sjuk :(

Hejhej! Idag är jag sjuk :( har varit sjuk typ hela veckan... har ont i huvet och halsen, men jag har iallafall ingen feber idag ;) Igår var det fisketävling i skolan, men det missade jag. såklart. Jag som är så GRYM på att fiska, haha!
Ha en Rolig fredag, och rösta på Anton på Let`s dance!




RSS 2.0